If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега с черна 155-чка май с джанти от ланча 14"-ки малко след The Mall излизаше от една уличка за към Цариградско Аз се мушех до него с едно бяло комби, май видя че го загледах
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Черна 156 с разградска регистрация се подвизаваше из онези дни в Русе, май беше Зико.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Колега с черна 155-чка май с джанти от ланча 14"-ки малко след The Mall излизаше от една уличка за към Цариградско Аз се мушех до него с едно бяло комби, май видя че го загледах
Неква черна алфа 146 с 30 санта сняг има пред нас....н'е'кви идеи чия е ?
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Колега със сива 156-ца въртеше секси задник по околовръстното в събота вечер на аварийки. Надявам се да е успял да се прибере безпроблемно... Можеше и да наръсят малко нещо скръндзите...
Преди 2 часа някъде, пред УАСГ, синя 145ца със стикер ... спря да остави няк'во момче там ...
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Снощи на бул. българия и фритьоф нансен, посока Бояна мина тъмна 155-ца с детелинки над мигачите и форумен стикер Кой туй?
На мен ми звучи Но не съм те забелязал, а теб те знам от един път на Красна Поляна където ти даваше газ а аз седях безучастен, че колата не беше в кондиция Точно пък вчера реших да я резна на едно място, кранчето на климатика даде фира и една кофа антифриз в краката ми
Днес минах покрай хасковската Giulietta малко след канала при Красно Село, колегата HACCP беше спрял и ровеше нещо докато слизаха хора. Свирнах един път, не знам дали ме е забелязал.
Днес минах покрай хасковската Giulietta малко след канала при Красно Село, колегата HACCP беше спрял и ровеше нещо докато слизаха хора. Свирнах един път, не знам дали ме е забелязал.
Оооо Да теб те хванах, верно нещо се бях заровил видях задницата на 155 цата! Даже колегата ми вика май на теб свирнаха!
Сори НЕ съм!
Къде се е случило ....... един ден ще ми мине заплеса и на мен !
Беше спрял на светофара на Сребърна и Луй Айер... спрях зад теб, светнах няколко пъти и махнах... после се преместих в дясната лента да си завия по ЛА.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Абе днес да не е някакъв празник на спортвагоните..?
Сутринта между светофара на Горубляне и последната спирка на метрото в Младост сигурно видях поне 5-6 вагона (повечето оперирани от някакви чички дето почти със сигурност хабер си нямат за форума де)...
Мисля, че имаше поне един на колега от форума с много интересен зеленикав цвят ("азуро нувола" май се казва цвета), който завиваше от Цариградско към Йерусалим...
Comment